Weer of geen weer

04/01/2013

Van het lezen van de weerswaarnemingen van de voorbije maand wordt een mens niet gelukkiger. We misten de zon, de aangename temperaturen en we misten vooral de levendige voorjaarskleuren in de natuur.

 

Hoe wij bij Euro-Art dat gemis aan kleur oplosten zie je op de fotocollage. Het pittige oranje aan de muur en op de tafel verjaagt zelfs de somberste lenteblues. Wedden dat straks het lentegevoel helemaal naar boven borrelt als de eerste frisgroene blaadjes verschijnen aan de twijgjes in de vaas.

 

Bent u ook op zoek naar wat lente voor uw leefruimte of kantoor?  Wij delen onze decoratie-tips graag met u. Contacteer ons vrijblijvend voor advies.

Please reload

© 2020 by Euro-Art         All rights reserved          

Euro-Art NV    Eilandje 11A  B-2200  Herentals  Belgie       Tel: +32 (0)14 21 69 50      info@euroart.be    BTW nummer: BE.0.424.471.109