top of page

Eurovisie: We are one in Malmö


In het Zweedse Malmö loopt de 58e editie van het Eurovisie Songfestival. Ieder jaar wordt het Eurovisie Songfestival gelinkt aan een thema en een logo.

Gastland Zweden koos als thema 'We are one in Malmö'. Het Eurovisie Songfestival is een glamoureus muziekfeest maar dit jaar met een bijzondere boodschap. Een Europa dat in Zweden samenkomt om zijn diversiteit te vieren.

Het logo van het Eurovisie Songfestival 2013 heef dit jaar de vorm van een vlinder. De betekenis achter het logo is dat alle vlinders wel dezelfde naam hebben, maar toch zeer verschillend in kleur en vorm kunnen zijn. Het Songfestival staat namelijk voor één sterke identiteit met een rijke variatie aan nationaliteiten.

Wie geïnspireerd raakt door de positieve boodschap en uitbundige kleuren kan in de Euro-Art schilderijen collectie een aantal zomerse vlinders terugvinden.

bottom of page