© 2020 by Euro-Art      

All rights reserved                      

 

Euro-Art

Eilandje 11A  B-2200 

Herentals  Belgie

Tel: +32 (0)14 21 69 50

info@euroart.be

BTW nummer: BE.0.424.471.109

 

Liebrecht Vanbeckevoort concerteert op Punta Verde

07/07/2013

Tijdens een recent Euro-Art event  hebben, Dirk Van Kerkhoven en Harry Schurmans, het voor de gelegenheid opgerichte artistieke comité, de liefhebbers van klassieke muziek op een bijzonder manier weten te verwennen.

 

Op een zonovergoten namiddag tussen het groen konden de genodigden genieten van  Chopin, Rachmaninov en Liszt en dat gebracht door niemand minder dan  pianovirtuoos Liebrecht Vanbeckevoort.

 

Als laureaat van de prestigieuze Koningin Elisabethwedstrijd bracht Liebrecht Vanbeckevoort meteen iedereen in vervoering met zijn indrukwekkend pianospel.

 

De door Piano’s Maene  geïnstalleerde Steinway & Sons vleugelpiano werd  één met de pianist.

 

De genodigden staken hun bewondering voor Liebrecht Vanbeckevoort niet onder stoelen of banken. De meet & greet met de pianist na het concert was voor velen genodigden de kers op de taart.

 

Aansluitend op het het pianoconcert  werden de gasten culinair verwend met een walking dinner dat werd verzorgd door Cis Goetschalckx van Koken met Cis uit Olen. Ver weg van de zakelijk drukte vloeide de Moët & Chandon champagne rijkelijk in de uitnodigende glazen.

 

Tussen het groen op de exotische locatie Punta Verde werd het voor alle aanwezigen een bijzondere zondagnamiddag die nog lang in ieders geheugen gegrift zal staan.

Please reload