© 2020 by Euro-Art      

All rights reserved                      

 

Euro-Art

Eilandje 11A  B-2200 

Herentals  Belgie

Tel: +32 (0)14 21 69 50

info@euroart.be

BTW nummer: BE.0.424.471.109

 

Euro-Art op TrendZ Venray

09/09/2013

Op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september vindt in Evenementenhal Venray, Nederland, het driedaagse inkoop-evenement TrendZ Venray plaats. Euro-Art is één van de exposanten op dit Home & Decoration evenement.

Bent u graag op de hoogte van de nieuwste trends en kleuren, dan is TrendZ Venray voor u het ideale inkoop-evenement. U vindt er het nieuwste uit de sector decoratie, bloemsierkunst, home & Living. En op het Inspiratie Plein ontdekt u vast presentatie ideeën die u kan toepassen in uw eigen zaak.

 

Op de site van TrendZ  Venray vindt  u perfect uitgelegd hoe u uw gratis entreebewijs, twv 40eur, online kan aanvragen. De online registratie is bovendien ook uw garantie voor gratis  lekkere hapjes en drankjes voor 2 personen en voor parking. Klik hier om online uw entreebewijs aan te vragen.

 

In première presenteren wij op TrendZ Venray de nieuwe collectie Framed Glass Art.

 

Van harte welkom op TrendZ in Venray.

 

  • zondag 15 september             10u - 18u

  • maandag 16 september         12u - 22u* late night

  • dinsdag 17 september            10u - 18u

     

     

Please reload