© 2020 by Euro-Art      

All rights reserved                      

 

Euro-Art

Eilandje 11A  B-2200 

Herentals  Belgie

Tel: +32 (0)14 21 69 50

info@euroart.be

BTW nummer: BE.0.424.471.109

 

Het wordt gezellig !

10/05/2016

Terwijl herfst 2016 ons probeert te misleiden schuiven we onherroepelijk richting koude winter.

Dat betekent ook meer tijd binnenshuis doorbrengen, op zoek naar intimiteit en rust.

Voor wie de gold rush van het voorjaar net iets te gewaagd vond is er nu een subtielere versie. Warme grijstinten worden gecombineerd met een gouden accent. Wollige plaids hebben een subtiel gouden draadje en zijn de tegenpool van stoere grote rieten manden. Gouden woonaccessoires worden gegroepeerd op een ruw blank houten dienblad. Muren krijgen een meer gebluste tint en daarbij past wanddecoratie die subtiel aanwezig is in het interieur.  Het wordt een gezellige winter!

 

Voor onze collectie klik hier.

 

Please reload