Euro-Art site ON-Line!

De eerste dag van het nieuwe schooljaar betekent ook voor Euro-Art een nieuwe start. Met een strakkere huisstijl in zwart-wit, een volledig nieuwe website en vooral veel inspiratie.

Met deze fonkelnieuwe site wil Euro-Art u op de hoogte houden van de collectie schilderijen, wanddecoratie, Loft Paintings en Loft Design. Op deze site vindt u ook informatie over het Euro-Art productie-atelier, er staan ' even-binnen-kijken-bij' filmpjes op de site, en een tekst die de Euro-Art geschiedenis beschrijft.

Inschrijven op de Euro-Art Nieuwsbrief is een aanrader, zo blijft u goed op de hoogte van de nieuwste trends in wanddecoratie en mist u geen enkele aanbieding. Inschrijven op de Nieuwsbrief kan onderaan op de home pagina of op elke andere pagina van de nieuwe Euro-Art site.

Art is Our Passion and we love framing Yours!

© 2020 by Euro-Art         All rights reserved        

Euro-Art NV    Eilandje 11A  B-2200  Herentals  Belgie      

Tel: +32 (0)14 21 69 50      info@euroart.be   

BTW nummer: BE.0.424.471.109

 

  • Facebook
  • Instagram