© 2020 by Euro-Art      

All rights reserved                      

 

Euro-Art

Eilandje 11A  B-2200 

Herentals  Belgie

Tel: +32 (0)14 21 69 50

info@euroart.be

BTW nummer: BE.0.424.471.109

 

November 6, 2019

Kunstenaar Vincent Declercq is gek op kleur. 

Kleur is de taal  waarin hij zich kan uiten en waarmee hij een positieve boodschap de wereld in stuurt.

De vrolijke cartoonfiguurtjes in zijn artwork, brengen je meteen aan het lachen.

En precies dat is de grootste betrachting van Vincent D. Mensen aan het lachen brengen.

Zijn artwork is leuk om een kamer meteen een pop-of-colour te geven. Je kan er een sporter mee verrassen, of je saaie kantoor mee pimpen.

Het artwork van Vincent D. kan je alleenstaand hangen of in een reeks van meerdere motiefjes bij mekaar.

En de  DJ…  die trekt zo...

January 31, 2019

Los van de vaak lang aanslepende politieke conflicten over een gebied, zijn  deze ‘s werelds mooiste plekken vaak een inspiratiebron voor kunstenaars en creatievelingen.

In onze Mixed Media collectie werden al die  opgedane wereldse indrukken abstract weergegeven op canvas.

Subtiel, maar met een krachtige boodschap in bijvoorbeeld,  Jammu and Kasjmir Calling.  Korter bij huis lijkt de onstuimige, schijnbaar eindeloze kustlijn van- Lets meet at Luskentyre – op een bezoek van jou te wachten.

Tijdens al die reizen liep er één kleur als rode draad door al die droomlocaties,...

September 28, 2018

Ze zijn opnieuw hip! Kaders. Vaak in strak zwart of wit.  Hier en daar zie je  zelfs  opnieuw een sobere gouden kader of een naturel exemplaar.

En laat kaders maken nu net het ambacht zijn waarmee wij meer dan 40 jaar geleden het Euro-Art atelier  opstarten. Je kan je wel voorstellen dat wij bij Euro-Art van deze trend helemaal gelukkig worden.

Om mee te gaan in deze trend hebben we een aantal bijzondere art prints geselecteerd en ingelijst in eigen atelier.

Hang ze in groep voor een eclectisch stijl, of kies een statement piece uit als blikvanger voor je interieur....

June 14, 2018

Met titels als  ‘Blue Velvet Memories’ en  ‘Breaking down the smokescreen’ spreekt onze nieuwe collectie Mixed Media Paintings tot de verbeelding.

De poëtische titels van deze schilderijen,  zijn de verwoording voor deze experimentele wanddecoratie in extra groot formaat. De subtiele kleurnuances sluiten naadloos aan bij heel veel  interieurstijlen.

Voor deze collectie  werd er gewerkt met verschillende materialen en structuren waardoor deze schilderijen het licht mooi vangen en opnieuw reflecteren in de ruimte waar ze ophangen.

Ieder schilderij is opgebouwd uit vers...

October 5, 2016

Terwijl herfst 2016 ons probeert te misleiden schuiven we onherroepelijk richting koude winter.

Dat betekent ook meer tijd binnenshuis doorbrengen, op zoek naar intimiteit en rust.

Voor wie de gold rush van het voorjaar net iets te gewaagd vond is er nu een subtielere versie. Warme grijstinten worden gecombineerd met een gouden accent. Wollige plaids hebben een subtiel gouden draadje en zijn de tegenpool van stoere grote rieten manden. Gouden woonaccessoires worden gegroepeerd op een ruw blank houten dienblad. Muren krijgen een meer gebluste tint en daarbij past wanddecoratie...

January 28, 2016

Zin in iets nieuw voor je interieur? Op zoek naar een pittige kleur? Dan is de kleur van het jaar,  okergoud, misschien wel iets voor jou.

 

Goud en goudtinten zijn duidelijk aanwezig in trendy interieurs. Het okergoud is er niet alleen voor je huis, je ziet het goudachtige geel ook in grafische ontwerpen en in de voorjaarsmode 2016. Okergoud is een tikkeltje brutaal en ontplooit zich zonder pardon in de rol van aandachtstrekker.

 

Geen paniek voor wie op zoek is naar een  rustig interieur, het nieuwe oker kan perfect gecombineerd worden met zachtere aardetinten.

 

In onze kunstf...

November 27, 2015

Hippe kerstbomen worden deze winter versierd met  ijzig witte en  zilverkleurige kerstdecoratie.

 

Wie op zoek gaat naar de ultieme wow- factor voor zijn groene den kiest resoluut voor zwarte kerstballen met een subtiele touch van gold & glitter.

 

Ook in de hedendaagse leef-en werkruimtes  zien we een sterke opmars van super strakke interieurs met een vleugje glamour. Zwarte en witte woon-elementen worden mekaars bondgenoot in een grafische opstelling met hier en daar een gouden accent als trendy statement.

 

Dit soort van interieurs heeft  nood aan in het oog springende wa...

August 31, 2015

Je zag het zeker al in heel wat trendy collecties, koperkleur is weer helemaal terug.

Enkele toonaangevende verfmerken maakten zelfs van -Copper- de kleur van het jaar.

 

En omdat je niet meteen al je muren koper gaat verven zitten er in de collecties verlichting en woonaccessoires dit najaar dan ook opvallend veel koper -kleurige accessoires.

 

Koperkleur is makkelijk combineerbaar, in het bijzonder met ruw hout en natuurlijke materialen. Koper zorgt voor een warme en stijlvolle gloed in je interieur.  Ook in de Euro-Art collectie zet de koper trend zich door.

 

Veel plezier bij...

May 13, 2015

De kleurentrends in onze wanddecoratie voor zomer 2015 zijn zo divers dat er voor jou interieur zeker ook iets passend tussen zit.

 

Een blijver zijn zeker de zwart-wit foto’s van bekende grootsteden op groot formaat, ideaal voor bij de industrial look.

 

Verrassend zijn de foto’s van idyllische landschappen waarin lavendel en papavers de sfeer van  een vakantie in de Provence oproepen. Of had u al jaren een zwak voor de mysterieuze Mona Lisa?

 

In de schilderijen zijn de zand-en aardetinten de meer klassieke blijvers, uitermate geschikt voor een landelijk interieur. Opmerkelijk...

March 13, 2015

 

Nieuw in onze high-end collectie is een reeks schilderijen met LED-verlichting.

Op een subtiele manier wordt het  kunstwerk indirect verlicht. De LED-verlichting is volledig geïntegreerd in de baklijst omheen het kunstwerk.

 

Dit oogt bijzonder fraai in een half schemerige omgeving.

 

De kleuren van de LED-verlichting zijn aanpasbaar en dimbaar met de bijhorende afstandsbediening. Kaders met LED-verlichting zijn een trendy eyecatcher voor een strak en modern interieur.

 

Please reload