top of page

Oh deer, oh deer ’t is winter

Oh deer, oh deer, als 2020 al voor verandering en een ommezwaai zorgde in de meeste mensen hun woon- en werkomgeving dan deed 2021 datzelfde in een nog hogere versnelling.


Eén van de positieve signalen uit onze snel veranderende woonsituatie is wel het intens verlangen naar zacht, gezellig en knus.


We bouwen thuis weer een nest, net zoals de vogeltjes in de natuur. Bezoek komt er niet in, tenzij je wat lekkers meebrengt.


De natuur is ook meer en meer een bron van inspiratie voor de woon- en decoratiesector.


Je ziet dit vertaald in aaibare plantenpotten, zacht vilten home-deco, plaids in aardtonen en sfeerverlichting die je het gevoel geeft dat je onder een heldere sterrenhemel ligt te dromen.


In onze schilderijen "Space 'n time" en "Pastel Pencil" zie je die natuurlijke kleuren duidelijk aanwezig alsof we deze wanddecoratie, gewoon midden in het bos geschilderd hebben.De textuur van mos en boomschors brengt ons terug naar moeder aarde en laat ons weer voelen en verlangen naar natuurgetrouwe materialen en kleuren.Op onze site staan echt veel moderne schilderijen die het bij jouw thuis gezelliger kunnen maken.

De juiste wanddecoratie kan helpen om thuis te grounden, zonder dat je daar het gure weer voor moet trotseren in het nabijgelegen bos.


Voor advies over een passend schilderij stuur ons een email op info@euroart.be. Tijdens de kantooruren kan je bellen op 014 21 69 50.


Comments


bottom of page