top of page

Schilderij cadeau voor Vaderdag

Grappig, handig, intelligent, sterk, we wensen iedereen een liefdevolle papa toe. Een vader met top-kwaliteiten, die niet eens in een cape moet rondlopen, om te laten merken dat hij een superheld is.


Wil jij je papa dit jaar op vaderdag extra verrassen? Verwen hem dan met een eigen - zone- in huis. Een plekje uitsluitend en alleen voor je papa waar hij kan doen en laten wat hij wil, en waar het woord opruimen uit de takenlijst geschrapt werd. Yep, als het kan, een stoere mancave dus.


Bij gebrek aan ruimte kan een hoekje in de living ook een prima alternatief zijn.

Kies voor een zalige relax-zetel, zo eentje van waaruit je blikjes en propjes gewoon in de prullenmand kan mikken. Een plaats waar de wifi top is en de ijskast net niet te ver weg. Met een bijzettafeltje voor hapjes en tapjes.


Ja, papa’s verdienen een chill-out zone en die mag absoluut stijlvol ingericht zijn. Niks mis mee dat jij daar even bij helpt. Met bovenstaande tips en een stoer schilderij aan de muur kom je al heel ver. Of kies je voor een betekenisvolle quote aan de muur, die je netjes hebt laten inlijsten. Maak het daddy-proof, omdat Papa’s helden zijn!
Comments


bottom of page