top of page

Diamond painting inlijsten

Voila! Dank u Corona. Het hele huis is opgeruimd, alle klusjes die al een eeuwigheid op onze to-do lijst stonden zijn ondertussen keurig afgewerkt.


En toen… wel toen hadden we plots veel meer tijd, om te chillen, om te lezen en ook voor thuishobbies.


We gingen weer aan het breien, modelbouwen en puzzelen. En ergens tussen de hobby, schilderen op nummer en borduren op een voorbedrukt borduurstofje ontstond een nieuwe techniek, die de glamoureuse naam, diamond painting, kreeg.


Bij een diamond painting worden minuscuul kleine glimmende steentjes op een canvasdoek gekleefd.

Precisiewerk waarbij je geduldig steentje per steentje op een afbeelding kleeft, die voorgedrukt staat op de canvas van die diamond painting.


Olé, hurray gelukkig zijn er ook een aantal zeer specifieke gereedschappen die je helpen om zo een diamond painting netjes af te werken.


Ready, set, go! Een panter in regenboogkleuren, een mandala, je huisdier of een grote meester uit de kunstgeschiedenis.


En jazeker, is je dimond painting klaar dan kunnen we die bij Euro-Art ook professioneel inlijsten.

Om er zeker van te zijn dat je diamond steentjes mooi blijven zitten waar ze thuishoren, namelijk op de canvas, verkiezen we bij Euro-Art om de kader voor je diamond painting te voorzien van helder glas. Hiermee kies je voor de veiligste oplossing. En je diamond painting kan niet beschadigd raken tijdens een energiek poets-kwartiertje.


Kaders en lijsten voor je diamond painting kunnen in hout of aluminium, verkrijgbaar in allerlei stijlen, maten en kleuren.


Het is ook mogelijk voor een passe-partout te kiezen. Een passe-partout zorgt ervoor dat er ruimte tussen het werk en de kader overblijft.


Je bent meer dan welkom om ons te bezoeken om een passende kader voor je diamond painting uit te kiezen.
Comentários


bottom of page