top of page

De kleurentrends van het jaar 2022

De interieurkleuren van 2022 staan in het teken van natuurlijke en lichte tinten.


Denk aan zachte aardetinten, neutrale zandkleuren die voor een fijne en rustige basis in je interieur zorgen. Verschillende tinten hout van licht tot donker geven rust en een natuurlijke uitstraling. De organische vormen en materialen zijn perfect te combineren met handgeschilderde schilderijen met een mooie gecraqueleerde structuur.

Ook gedempte olijfgroene kleuren zoals grijsgroen en mosgroen geven elke ruimte een kalme organische sfeer. Wanddecoratie met zachte groene accenten en grote planten verbinden binnen met buiten. Zo wordt de natuur steeds belangrijker in het interieur.Ook lichtblauw tinten in combinatie met natuurlijke kleuren zijn een mooie basis voor een frisse en sfeervolle uitstraling.Schilderijen van Euro-Art sluiten mooi aan de trends van het komende jaar en helpen een evenwicht tussen de meubels en decoratie en te creëren.

Op onze site vind je inspiratie voor je interieur. Voor advies over een passende wanddecoratie stuur ons een email op info@euroart.be. Tijdens de kantooruren kan je bellen op 014 21 69 50.


Comments


bottom of page