top of page

Ik ga op reis en ik neem mee

Ik ga op reis en ik neem mee…, zo begint het gekende geheugenspelletje.

Wie had ooit durven denken dat, op reis gaan, verhinderd zou worden door een pandemie.


De ingekaderde zomer-foto’s in de living, werden de stille getuigen van die o-zo-romantische zonsondergang op je vorige vakantiebestemming.


Het verlangen om op reis te gaan, is bij zowat iedereen, nog nooit eerder zo groot geweest.

En er is hoop, veel hoop en vooral prachtige vooruitzichten.

Straks kunnen we opnieuw genieten van een zomerse cocktails, op een droomlocatie.


Voor wie zijn reisverlangen nu al vorm wil geven, is het creëren van een vakantie- hoekje, een speels alternatief. We hebben het voorbije jaar geleerd dat thuis relaxen, gewoon in den hof, ook tof kan zijn.


Rotan ligbed en een juten vloerkleedje op ‘t terras, een stevige bos pampasgras in een stoere vaas, lichtslingers en een tokkelend gitaartje door de speakers, meer is er niet nodig om je op vakantie te voelen. No need to say, dat een schilderij met pitoreske strandhuisjes of een schilderij met dromerig zeezicht ook wonderwel aansluiten bij zo een sfeerhoekje.


Welkom zomer, wij zien u graag en kaderen u straks met plezier weer in.Voor zomerse inspiratie maak vandaag nog kennis met onze collectie wanddecoratie.

Heb je interesse in een bepaald schilderij, foto of art-print neem dan contact met ons op via info@euroart.be. Tijdens de kantooruren kan je bellen op +32 14 21 69 50.


Wij verzorgen ook het inlijsten van je favoriete vakantiefoto, souvenir, handwerk of een andere mooie herinnering.Comments


bottom of page