top of page

Kunst cadeau voor eindejaarsfeesten

We mogen dit eindejaar dan wel niet met de ganse familie rond de feesttafel schuiven, maar we mogen wel met de familie overleggen wie er dit jaar een XXL cadeau krijgt.


Kleine hebbedingen om te geven en te krijgen zijn leuk, maar eerlijk, vaak belanden ze na de feestdagen ergens in de onderste schuif. Dat kan anders! Door al die kleine individuele budgetjes te bundelen met de ganse familie, kan je een groter blijvend cadeau schenken aan je geliefde. Een modern schilderij bijvoorbeeld.


In een jaar waarin we meer dan ooit thuis verbleven, werd ons interieur plots onze ganse leefwereld. We werken noodgedwongen van thuis uit. En wie had ooit gedacht dat we in onze eigen living online zouden gaan sporten.


We voelden jullie vibe om het thuis gezelliger te maken. Knusser met zachte kussens en met charmante decoratie, geurkaarsjes en veel kleine gelukjes. En er mocht ook iets moois aan de muur, passende wanddecoratie die aansluit bij de rest van je deco.


Misschien geld dat verlagen naar een gezelligere thuis ook voor je zus, je beste vriendin, je mama. Sta er even bij stil bij het uitkiezen van de cadeau’s.


Overleg nog snel met de familie wie dat XXL cadeau echt heel erg hard verdient.

Wij adviseren jullie met plezier bij het maken van een keuze van het meest gepaste schilderij, ingelijste art-print of andere wanddecoratie.Comments


bottom of page