top of page

Loft Design perfecte eye-catcher

W

inkelindeling, routing en family grouping zijn gekende vaktermen als het over winkelinrichting gaat. Een aantrekkelijke presentatie van de artikelen is een niet te onderschatten factor om de aandacht van de consument te trekken.

De schilderijen en de Loft Design Collection van Euro-Art lenen zich bijzonder goed om als aandachtstrekkers ingezet te worden in meubel- en interieurwinkels. De Schilderijen kunnen in een inloopgalerij geplaatst worden of op een conceptwand gepresenteerd worden. Wanddecoratie in trendy kleuren en treffende onderwerpen werken inspirerend op de winkelende consument.

Op de foto’s ziet u hoe het perfect aangepakt werd langsheen een druk bewandeld gangpad in een gekende meubelzaak. Voor meer info over de presentatie-mogelijkheden van de Loft Design Collection kan u vrijblijvend contact opnemen met Euro-Art.

bottom of page