Loft Design perfecte eye-catcher

W

image-6-1.png

De schilderijen en de Loft Design Collection van Euro-Art lenen zich bijzonder goed om als aandachtstrekkers ingezet te worden in meubel- en interieurwinkels. De Schilderijen kunnen in een inloopgalerij geplaatst worden of op een conceptwand gepresenteerd worden. Wanddecoratie in trendy kleuren en treffende onderwerpen werken inspirerend op de winkelende consument.

Op de foto’s ziet u hoe het perfect aangepakt werd langsheen een druk bewandeld gangpad in een gekende meubelzaak. Voor meer info over de presentatie-mogelijkheden van de Loft Design Collection kan u vrijblijvend contact opnemen met Euro-Art.

© 2021 by Euro-Art         All rights reserved        

Euro-Art NV    Eilandje 11A  B-2200  Herentals  Belgie      

Tel: +32 (0)14 21 69 50      info@euroart.be   

BTW nummer: BE.0.424.471.109

 

  • Facebook
  • Instagram