top of page

Kerst met rode kriekjes

We hunkeren nu al naar de gezellige kerstdiners, feestelijk gedekte tafels en een kerstboom om bij weg te dromen.

De kerstdecoratie zit ook dit jaar weer boordevol leuke ideeën. Van creatieve breisels in hippe kleurtjes tot natuurlijke handgemaakte decoraties in aardetinten.

Ook de meer traditionele kleuren zoals rood en groen blijven het nog steeds goed doen.

Bij Euro-Art helpen we u graag om uw huis gezellig te maken. De juiste wanddecoratie zorgt voor de final-touch in een interieur. Zowel voor eet- of slaapkamer vind je in het Euro-Art assortiment een heleboel decoratieve schilderijen, kaders, spiegels etc.

Op de foto zie je hoe het pittige rood van de kersjes mooi samengaat met tal van keuken- en woonaccessoires. Voor nog meer kado-ideeën kan je op deze site onder de tab -Producten- en bij Loft Design nog een heleboel inspirerende afbeeldingen vinden. De Loft Design Collection is een strakke en trendy wanddecoratie lijn, perfect geschikt om te geven of te krijgen.

Wij wensen jullie alvast fijne kerstdagen en veel decoratieplezier.

bottom of page