Zeg het eens met bloemen!


Het is bijna 14 februari, Valentijnsdag. De dag waarop geliefden extra veel aandacht voor mekaar hebben. Met het geven van kleine cadeautjes, een kaartje of een bloemetje wordt onderstreept dat jij je partner graag ziet.

Wie een blijvend en duurzaam cadeau wil geven aan zijn of haar partner besteed daar best voldoende tijd aan. Euro-Art kan je hierbij helpen, in onze collectie schilderijen zitten honderden items die een blijvende indruk achterlaten. Schilderijen met een romantische toets of een kleurrijk abstract tot zelfs passionele rode poppies.

Zeg het dit jaar eens met bloemen…die niet verwelken ! We love You, X

© 2020 by Euro-Art         All rights reserved        

Euro-Art NV    Eilandje 11A  B-2200  Herentals  Belgie      

Tel: +32 (0)14 21 69 50      info@euroart.be   

BTW nummer: BE.0.424.471.109

 

  • Facebook
  • Instagram