Kader versus schilderij


Als het over wanddecoratie gaat heerst er in de meubel- en decoratiesector een trend om de voorkeur te geven aan Loft Paintings.

Deze Loft Paintings of duidelijker gezegd, decoratieve schilderijen op een spanraam, worden meestal zonder lijst of kader opgehangen aan de muur. Het zijn echte eye- catchers. Vaak in trendy kleuren en geschikt voor de meest uiteenlopende woonstijlen.

De meer traditionele inlijstingen met een houten of aluminium kader worden door het succes van deze Loft Paintings min of meer overschitterd.

Toch kan zo een vakkundige traditionele inlijsting niet helemaal weggecijferd worden. Denk daarbij aan het inlijsten van kunstwerken op papier, o.a. aquarellen, etsen, litho’s, posters, foto’s enz. De inlijster met een hart voor zijn ambacht kan u adviseren bij de juiste keuze van lijst, passe-partout, glas en afwerking.

Ook voor dit ambachtelijke inlijstwerk kan u terecht bij Euro-Art. De productie

in het eigen Euro-Art atelier verzekert een snelle verwerking van uw opdracht. En u mag bij Euro-Art rekenen op een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de meest geschikte lijst voor uw kunstwerk, bedrijfsfoto’s, en zakelijke certificaten.

Art is our Passion and we LOVE framing it !

© 2020 by Euro-Art         All rights reserved        

Euro-Art NV    Eilandje 11A  B-2200  Herentals  Belgie      

Tel: +32 (0)14 21 69 50      info@euroart.be   

BTW nummer: BE.0.424.471.109

 

  • Facebook
  • Instagram