top of page

Liebrecht Vanbeckevoort concerteert op Punta Verde


Tijdens een recent Euro-Art event hebben, Dirk Van Kerkhoven en Harry Schurmans, het voor de gelegenheid opgerichte artistieke comité, de liefhebbers van klassieke muziek op een bijzonder manier weten te verwennen.

Op een zonovergoten namiddag tussen het groen konden de genodigden genieten van Chopin, Rachmaninov en Liszt en dat gebracht door niemand minder dan pianovirtuoos Liebrecht Vanbeckevoort.

Als laureaat van de prestigieuze Koningin Elisabethwedstrijd bracht Liebrecht Vanbeckevoort meteen iedereen in vervoering met zijn indrukwekkend pianospel.

De door Piano’s Maene geïnstalleerde Steinway & Sons vleugelpiano werd één met de pianist.

De genodigden staken hun bewondering voor Liebrecht Vanbeckevoort niet onder stoelen of banken. De meet & greet met de pianist na het concert was voor velen genodigden de kers op de taart.

Aansluitend op het het pianoconcert werden de gasten culinair verwend met een walking dinner dat werd verzorgd door Cis Goetschalckx van Koken met Cis uit Olen. Ver weg van de zakelijk drukte vloeide de Moët & Chandon champagne rijkelijk in de uitnodigende glazen.

Tussen het groen op de exotische locatie Punta Verde werd het voor alle aanwezigen een bijzondere zondagnamiddag die nog lang in ieders geheugen gegrift zal staan.

bottom of page