top of page

Euro-Art op TrendZ Venray


Op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september vindt in Evenementenhal Venray, Nederland, het driedaagse inkoop-evenement TrendZ Venray plaats. Euro-Art is één van de exposanten op dit Home & Decoration evenement.

Bent u graag op de hoogte van de nieuwste trends en kleuren, dan is TrendZ Venray voor u het ideale inkoop-evenement. U vindt er het nieuwste uit de sector decoratie, bloemsierkunst, home & Living. En op het Inspiratie Plein ontdekt u vast presentatie ideeën die u kan toepassen in uw eigen zaak.

Op de site van TrendZ Venray vindt u perfect uitgelegd hoe u uw gratis entreebewijs, twv 40eur, online kan aanvragen. De online registratie is bovendien ook uw garantie voor gratis lekkere hapjes en drankjes voor 2 personen en voor parking. Klik hier om online uw entreebewijs aan te vragen.

In première presenteren wij op TrendZ Venray de nieuwe collectie Framed Glass Art.

Van harte welkom op TrendZ in Venray.

  • zondag 15 september 10u - 18u

  • maandag 16 september 12u - 22u* late night

  • dinsdag 17 september 10u - 18u

bottom of page