top of page

Goudkoorts met Kerst

Het is bijna feest ! We maken het voor de komende kerst- en nieuwjaarsdagen extra gezellig in huis. Vrienden en familie komen op bezoek en er worden gouden bubbels geschonken als opener voor een rijkelijk diner.

Het is de sprankelende gouden kleur van champagne die de inspiratie is geweest voor één van de kerst-trends van 2013. Deze trend glamour, glitter & gold speelt met witte en gouden glinsterende decoraties. Aanvullend kan je de huiskamer extra knus maken door bontdekens over je sofa te gooien en extra veel kussen neer te leggen. Luxe afgewerkte accessoires zet je bij mekaar op bijzettafeltjes, en theelichtjes zorgen voor een sprookjesachtige toets.

Bij deze goudkoorts past het schilderij ‘Phalaenopsis’ 300184 perfect. Een klassieker uit de collectie maar met zijn zachte kleuren sluit de Phalaenopsis perfect aan bij de gouden en witte tinten van deze kerst-trend. Voor wie nog op zoek is naar een kerstkado is dit schilderij zeker een aanrader.

bottom of page