top of page

The Sky is the Limit


Het bedrijf Euro-Art vormt binnenkort op TV het kleurrijke decor waarin een portret wordt geschetst over het leven van de zaakvoerder van Euro-Art, Harry Schurmans.

Peter Boeckx, bekend van o.a. de spraakmakende reportage, De Bende Haemers, volgde Harry gedurende een jaar met zijn filmploeg. Ze legden de meest exclusieve momenten uit het leven van een drukke zakenman vast in de reportage reeks ‘ The Sky is The Limit ‘.

Het leven van Harry is doorspekt met kleur en creatieve mensen. In de reportage zie je bezoeken aan kunstateliers en gesprekken met boeiende kunstenaars. De op- en afbouw van een vakbeurs in het buitenland en een dagoverzicht in het kader- en lijstenatelier van het familie bedrijf Euro-Art. Ook Harry’s passie voor muziek, watersport en zijn tuin worden uitvoerig belicht.

Het groene schiereiland Punta Verde in Herentals, waar de Euro-Art gallerij zich bevindt, is de uitvalsbasis van waaruit Harry samen met Olga de wereld rond reist op zoek naar zon, kleur en kunst.

Deze unieke reportagereeks is te bekijken vanaf dinsdag 4 februari om 21u op VIER TV.

bottom of page