top of page

Euro-Art steunt 'A Future For Togo'


Euro-Art steunt de organisatie ‘ A Future For Togo ‘. AFFT is een vrijwilligers organisatie die humanitaire hulp biedt in Afrika.

In het bijzonder het meehelpen aan de organisatie van watervoorzieningen, het oprichten van weeshuizen, het uitbouwen en herstellen van de infrastructuur voor scholen en medische hulpvoorzieningen.

Om geld in te zamelen organiseert AFFT een online veiling. Tal van bedrijven, BV’s en sporters verlenen hun steun en medewerking aan AFFT voor die veiling. Je kan vanaf 1 juni via e-Bay een bod doen op het gesigneerde shirt van Vincent Kompany of op een diner in het restaurant van Jeroen Meus enz. Euro-Art leverde een kunstwerk dat speciaal voor ‘A Future For Togo’ werd gemaakt. Bieden op het originele schilderij van de hand van O.Zelenko kan vanaf 1 juni.

bottom of page