top of page

Olga Zelenko by Marnix De Paepe


Geïnspireerd door het werk van top-fotograaf Marnix De Paepe, vlijde Olga Zelenko, de ster uit de TV-reeks -The Sky Is The Limit - zich onlangs voor de lens van fotograaf Marnix De Paepe.

Het bekoorlijke resultaat van de fotoshoot zette Euro-Art ertoe aan om een reeks wanddecoraties van deze opnames uit te brengen als Limited Edition. De reeks – Guilty Pleasures – wordt gebracht als hoogwaardige foto-print op kristalheldere plexi. Hierop komt het licht in de foto’s en de uitstraling perfect tot zijn recht.

Deze XL- eyecatchers zijn de ideale wanddecoratie voor meubelwinkels, lounges, horeca of speciaalzaak. Voor wie niet verlegen zit om een vleugje erotiek zijn ze bovendien een stijlvolle aanvulling van het slaapkamerinterieur.


De shoot vond plaats in een statig klassiek interieur, een stijl die fotograaf Marnix De Paepe vaker toepast voor zijn shoots. De sensuele niemendalletjes uit de lingerie-collectie van Pretty Wild zorgden voor de gesofistikeerde look van de immer elegante Olga.


De reeks 'Guilty Pleasures' is exclusief verkrijgbaar bij Euro-Art.

De fotoshoot van Marnix De Paepe met in de hoofdrol Olga&Harry komt uitvoerig aanbod in de nieuwe reeks The Sky Is The Limit op VIER. Vanaf 2 februari, iedere maandagavond op VIER.


bottom of page