top of page

Voor de nieuwste items in onze - Mixed Media collectie - gingen wij op ontdekkingsreis.

Los van de vaak lang aanslepende politieke conflicten over een gebied, zijn deze ‘s werelds mooiste plekken vaak een inspiratiebron voor kunstenaars en creatievelingen.


In onze Mixed Media collectie werden al die opgedane wereldse indrukken abstract weergegeven op canvas.

Subtiel, maar met een krachtige boodschap in bijvoorbeeld, Jammu and Kasjmir Calling. Korter bij huis lijkt de onstuimige, schijnbaar eindeloze kustlijn van- Lets meet at Luskentyre – op een bezoek van jou te wachten.


Tijdens al die reizen liep er één kleur als rode draad door al die droomlocaties, - blauw – en dan wel blauw in alle mogelijke schakeringen. Zacht als een fluwelen hemel of exotisch in de ty-dye stoffen die we zagen. Ontdek samen met ons hoe kleur, ook jouw leven mooier kan maken.

bottom of page