top of page

Hoe maak je van je kot een home-office

In een ideale wereld zouden we allemaal een thuis-kantoor hebben.

Droom jij daar ook van?

Een plaats waar je ongestoord kan werken, liefst met zicht op de tuin. Feilloze wifi en een coffee-corner zijn er als vanzelfsprekend aanwezig. En om even te ontstressen staat er in de hoek van je home-office een schildersezel met een half afgewerkt kunstwerk waar je lekker aan kan verder kliederen.

Helaas pindakaas, het echte leven ziet er net iets anders uit.

Hoe creeër jij in jouw kot dan wel een werkbare zone?

Hier enkele tips:

Begin met het uitzoeken van een plaatsje waar er verschillende stopcontacten zijn. Zodat je niet constant, val-niet-over-de-kabel moet roepen naar je huisgenoten.

Baken voor je huisgenoten, je werk-zone duidelijk zichtbaar af.

Dat kan door bvb een kamerscherm te plaatsen of een kledingrek waarover je een tafelkleedje hangt. Ook een groepje hoge planten werkt perfect als tijdelijk muurtje.

Geen bureau op overschot? Denk behangtafel, strijkplank werkschragen, lage kast, etc.

Zorg voor een groot prikbord, daar kan je jouw papieren documenten overzichtelijk op vastpinnen. Gebruik de verticale ruimte optimaal, je muur dus. Op die manier kom je in de beperkte horizontale werk-oppervlakte niet in een vijver van schetsen, nota’s of handleidingen terecht.

Nood aan een creatieve toets? Een mooie kader met een art-print, poster of een motivatie-quote erin geeft je een energie-boost en inspireert om er zelfs in corona-tijden het beste van te maken.

Hulp nodig met je home-office? Mail info@euroart.be

bottom of page