top of page

Elk interieur heeft “a touch of art” nodig

Te vaak zien we dat kunst bijna als laatste uitgekozen wordt in een interieur-ontwerp. Zo mis je een fantastische opportuniteit. Een zorgvuldig gekozen schilderij of een strakke ingelijste art-print kan zeer bepalend zijn voor de uitstraling van je interieur.

Waarom is, de juiste wanddecoratie, zo essentieel binnen het interieur ontwerp?

1. Een kunstwerk zorgt onmiddellijk voor een kleurenpalet

Laat de verf staaltjes achter en focus op het zoeken naar een perfect kunstwerk. Als jij jouw favoriete schilderij of kunst-foto gevonden hebt, kan je het als inspiratie gebruiken voor het finale kleurenpalet.

2. Wanddecocatie creëert een focuspunt

Een van de basisprincipes van het interieurontwerp is dat elke ruime een centraal punt nodig heeft. Een focuspunt is vaak terug te vinden op een centrale plek in de ruimte of valt onmiddellijk op bij het binnenkomen van de kamer.

3. Wanddecoratie zorgt voor dimensie in de ruimte.

Extra textuur helpt om de sfeer van het interieur te accentueren. Ruwe texturen maken een ruimte eerder warm en landelijk, terwijl effen texturen een strak en modern accent aan de ruimte geven.

4. Kaders zorgen voor de final touch in de meest diverse interieurs.

Schilderij, art-print en kunst foto is dat extra dat heel sfeer in je interieur schept.Kies daarom een kunstwerk die je mooi vindt, die je aanspreekt en jouw persoonlijkheid weerspiegelt

Een schilderij, art-print of kunst-foto geeft een extra dimensie aan je interieur. Kies daarom een kunstwerk dat jij mooi vindt, dat jouw aanspreekt en jouw persoonlijkheid weerspiegelt, en waarmee je aan de slag kan om je kleurenpallet samen te stellen.

bottom of page