top of page

Moderne kunst voor je interieur

Bijna vakantie!

Of je nu gaat onthaasten in het Brakelbos of met open mond staat te staren naar de prachtige schilderijen in het kasteel van Chimay, één ding is zeker. Velen onder ons zullen tijdens hun zomervakantie 2020 ‘s nachts gewoon in hun eigen bed slapen.

Reizen is in het post-corona tijdperk niet zo vanzelfsprekend.

Staycation zal het worden, een ganse zomer lang de mooiste plekjes van België ontdekken.

Gelukkig hebben we keuze te over.

Hoog op de lijst staan fietsen door de bomen in Limburg, of de tentoonstelling - Van Eycks kleuren in design - gaan bekijken in Gent.

En hoe zit het eigenlijk in jouw permanente boutique hotel. Hangt er wat leuks aan de muur? Besteed je nu meer aandacht aan je interieur, nu je vaker thuis bent? Word jij geïnspireerd door wat je op een tentoonstelling of in een galerij zag?

Bij Euro-Art geven we graag advies hoe we van jouw muren een mini kunst-gallerij kunnen maken met ingelijste art-prints. Bel ons voor vrijblijvend advies over schilderijen of wanddecoratie. Met plezier delen we onze ervaringen om van jouw woon- of slaapkamer een unieke plek te maken.

bottom of page