top of page

Spiegels op maat

We maken ze bij Euro-Art voor jou nog steeds op maat, spiegels met een kader in diverse maten en stijlen.

Er is o.a. de praktische pas-spiegel, zo eentje waarin je nog snel even je outfit checkt, voor je de deur uitgaat. Die spiegel moet vooral groot en makkelijk bereikbaar zijn. Bij voorkeur kan je er je volledige silhouette in bekijken tot en met je schoenen. Ja, shoes matter.

De ideale plaats voor de praktische pas-spiegel is dicht bij je kledingkast of bij de jassen-kast aan je voordeur. Bij weinig vrije muur-ruimte werkt de binnenkant van een kastdeur of een tussendeur zeker ook als alternatieve plaats voor een pas-spiegel.

In veel interieurs is er ook nog steeds plaats voor de puur decoratieve spiegel, mooi omwille van bvb een unieke vintage kader, een gegraveerd spiegelblad enz.

Een spiegel kan een speels object zijn boven een wandmeubeltje in combinatie met een sjieke kadelaar of vaas. Of heel trendy is een muur-collage met spiegeltjes in aparte vormen en maten.

En dan is er nog de tover-spiegel. Jazeker, je kan trucjes uithalen met een spiegel.

Een correct geplaatste spiegel kan de kamer enorm vergroten. Probeer het maar eens uit met een spiegel die je in huis hebt. Loop maar eens door je kamer en probeer een mooi beeld te vangen op het spiegelblad, waardoor het lijkt dat de kamer plots veel ruimer wordt.

Nog plezanter wordt het als je de illusie kan opwekken van een extra venster in de kamer. Dat effect kan je creëren als je een aantal strategisch geplaatste grote planten laat weerspiegelen op je spiegelblad. Zei er iemand Jungle-room?

En misschien heb je ooit al wel eens gehoord van het

-Droste- effect of met een moeilijkere term -recursie- .

Ook dat is een magisch trucje dat je met twee spiegels kan realiseren. De spiegels worden dan exact tegenover mekaar opgehangen. Hierdoor krijg je iets wat lijkt op een oneindige weerspiegeling van de ene spiegel naar de andere.

Amusant op een plaats waar vaak gasten of bezoekers passeren.

Als laatste in de rij is er ook nog de -Inspector Clouseau- spiegel. Maar daar kan je ons best een keer persoonlijk voor contacteren.

Als jij een ingelijste spiegel op maat wil bestellen kan je ons tijdens de kantooruren bereiken op 014 21 69 50. En 24/7 op ons mail-adres sales@euroart.be

bottom of page