top of page

Ingelijste art-prints zijn aan een revival toe

Vind jij de zoektocht naar wanddecoratie in -de juiste maat - soms moeilijk? Dan is er goed nieuws over maatwerk en art-prints voor kaders en lijsten.

Ken je de term POD al? Er zijn heel wat verschillende betekenissen te koppelen aan de afkorting POD.

In de digitale printerswereld staat POD voor, Print On Demand. Met zo weinig mogelijke paper waist in gedachten en exact printen wat de klant vraagt.

Vertaal je de term POD naar de lijstensector dan betekent dit, technische gezien, dat jij thuis kan genieten van ingelijste art-prints in de maat zoals jij het gedroomd had.

De vrijheid van maatkeuze biedt heel wat mogelijkheden als het om inrichten -next level -gaat. Je kan creatief aan de slag en specifiek voor jouw interieur een art-print of foto laten vergroten of verkleinen. Nice toch?

Ingelijste art prints zijn aan een revival toe. Met een minimalistische kader, in mat zwart of mat goud oogt het bijzonder trendy. Inspiratie of advies nodig? Wij helpen je graag.


Voor advies bij het uitkiezen van de meest geschikte wanddecoratie kan je ons tijdens de kantooruren bereiken op 014 21 69 50 en mailen kan op info@euroart.be.


Inspiratie voor je wanddecoratie vind je op deze site.


Comments


bottom of page