top of page

Op bezoek bij Marianne Y. Naerebout

 

Harry & Olga gingen met de filmploeg van The Sky is the Limit op bezoek bij kunstenares Marianne Y. Naerebout.

Marianne Y. Naerebout ontplooide zich in diverse kunstvormen o.a. sculpturen, zeefdrukken en schilderijen. Ze werkt op diverse materialen zoals doek, papier, polyester, hout en metaal. Vooral de positieve energie die haar kleurrijke 2-D en 3-D kunstwerken uitstralen brengen menig kunstliefhebber in beroering.

 

The Sky is the Limit

 

Harry Schurmans, zaakvoerder van Euro-Art en zijn vriendin Olga Zelenko zijn 2 van de personages uit de documentaire reeks van Peter Boeckx, The Sky is the Limit, op VIER. In de reeks wordt het leven van een aantal zakenmensen met een bijzondere levenswandel belicht.

 

 

Koen Wauters wordt kunstenaar

Koen Wauters, zanger en frontman van de Belgische  popgroep Clouseau, mocht zich onlangs kunstenaar voor 1 dag noemen. Het project kaderde in een geslaagde promotie-stunt van één van Nederlands meest gekende woonwinkels.

Dat Koen Wauters weinig uitdagingen uit de weg gaat bewijst zijn veelzijdige carrière in de media. Koen’s ervaringen als de immer vlotte en opgewekte televisiepresentator maakten hem de geknipte persoon om aan het kunstproject mee te werken

Geïnspireerd door de rally Parijs-Dakar waar Koen reeds meermaals aan deelnam, zette hij een abstracte interpretatie neer met als titel ‘ Chaos in de Woestijn ‘

 

 

 

 

 

Loft Design Concept wand gaat op reis

 

De 7 meter lange concept wand waarop de Loft Design Collection gepresenteerd wordt gaat op reis. Binnenkort is de wand te bewonderen bij één van Euro-Art's klanten. De 3 meter hoge wanden bieden net voldoende plaats om de volledige collectie te kunnen presenteren. Strak en overzichtelijk hangen de twee-luiken, drie-luiken en de 80X120cm panelen netjes naast mekaar. Allemaal om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken om zijn favoriete onderwerp uit te kiezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Euro-Art richt Art Shop in

 

Hedendaagse woonwinkels die hun klanten veel woon-inspiratie willen  aanreiken doen dat met veel verschillende merken en hippe woon-accessoires. Woonwinkels worden vandaag de dag ook vaak uitgerust met een heuse Art Shop. Euro-Art heeft ondertussen al heel wat van die Art Shops mogen invullen met karaktervolle wanddecoratie en heel veel kleurige schilderijen. Binnenkijken in een Art Shop kan op het You Tube filmpje hiernaast.

 

 

 

 

 

 

Euro-Art op TrendZ Venray 2013

 

Op 15, 16, 17 september vond in Evenementenhal Venray, Nederland, het driedaagse inkoop-evenement TrendZ Venray plaats. Euro-Art was één van de exposanten op dit Home & Decoration evenement. Euro-Art presenteerde er haar collectie kaders & schilderijen. Op het Inspiratie Plein konden de bezoekers heel wat trends ontdekken. Het wordt ongetwijfeld een kleurrijk en gezellig najaar. Voor meer wanddecoratie en kleuradvies vindt u bij Euro-Art het juiste advies.

 

 

 

bottom of page